4MORGEN – Gratis doneren door te winkelen

Indien u regelmatig aankopen doet via een webwinkel, dan kunt u in veel gevallen met uw aankoop ook, zonder extra kosten, een automatische donatie aan ons laten doen.

4Morgen logo4MORGEN is de nieuwe manier van winkelen waarbij je direct met elke aankoop gratis goede doelen steunt. 4MORGEN biedt toegang tot een groeiend aantal webwinkels, waaronder Albert Heijn, Zalando en Thuisbezorgd. Door de afspraken die 4MORGEN heeft gemaakt met honderden webwinkels wordt gratis doneren van erkende goede doelen mogelijk gemaakt. Het online concept groeit elke dag en dat is goed nieuws voor alle deelnemende partijen.

Door op de website van 4MORGEN een account aan te maken en binnen dit account onze Stichting als goed doel te selecteren, steunt u ons u bij elke aankoop die u vanuit dit account start.

De aangesloten webwinkels gebruiken een deel van hun reclamebudget om van elke aankoop een percentage naar 4MORGEN over te maken. Afhankelijk van uw keuze maakt 4MORGEN deze donatie over aan het door u gekozen goede doel of aan het Goede doel van de maand.

U kunt hier de registratie starten. (opent in een nieuw venster).

Inloggen of meer informatie over het 4MORGEN concept (opent in een nieuw venster)

Algemene voorwaarden 4MORGEN (opent in een nieuw venster)