Eenmalige donatie

 

Steun de dierenambulance en stort uw donatie op onderstaand rekeningnummer!

NL31INGB0000134777

tnv Stichting Dierenambulance Amersfoort eo

Of klik of scan de QR-code voor een donatie via onze digitale collectebus (opent in een nieuw venster).

QR code locatie Donatiebox bij Dierenlot

U kunt ons ook op de volgende manieren financieel steunen:

Mocht u meer willen weten, kijk dan bij Veel gestelde vragen (opent in een nieuw venster) of neem contact op met onze penningmeester (zie Contactpagina).

Help ons en houd de dierenambulance rijdend!

De stichting Dierenambulance Amersfoort en omstreken rijdt jaarlijks rond de 90.000 kilometer om alle vermiste en hulpbehoevende dieren weer thuis bij zijn of haar baasje of naar een opvangtehuis te brengen. Hiervoor verbruikt de dierenambulance een aanzienlijke hoeveelheid brandstof. Met de huidige brandstofprijzen is dit een zware post op de begroting van de dierenambulance. Daarnaast hebben we aanzienlijke kosten voor de aanschaf en het onderhoud van onze ambulance.

De dierenambulance is voor een belangrijk deel afhankelijk van giften. We verwelkomen u graag als vrijblijvend donateur (voor welk bedrag dan ook: Alle beetjes helpen!). 

Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Uw giften aan onze stichting zijn aftrekbaar bij uw belastingaangifte.

Alle gegevens die u aan de stichting Dierenambulance Amersfoort e.o. verstrekt worden vertrouwelijk behandeld en de gegevens worden niet verstrekt aan derden.

cbf

Reacties zijn gesloten.