Melder deelt verhaal: Met de zwanen familie op stap!

Op 3 augustus kregen onze collega’s een telefoontje van Amanda. Zij volgde al een tijdje een zwanenkoppel met jongen die een uitstapje maakten. Lees hieronder haar verhaal.

Amanda: Vanmorgen ben ik in Schothorst/Zielhorst aan de wandel geweest met een prachtige zwanen familie. Normaal gesproken vlieg ik bij het bekende zwanenlogo, nu kon ik mijn liefde voor het vliegen delen met deze mooie familie.

Net weg van huis zag ik een zwanenfamilie aan de wandel. Ik liep met ze mee en nam al snel mijn rol als navigator op mij. Onder het motto de gevaarlijkste route is de leukste heb ik bussen, fietsers, scooters en auto’s stopgezet. Ik was aan de wandel met mijn zwanenfamilie en we hadden een band, allemaal grounded.

Bekijks van buurtbewoners, een telefoonnummer van de Dierenambulance, ik belde ze voor advies, al had ik het gevoel dat we dezelfde taal spraken en de zwanen mij volgden naar een wat veiliger plek.

De man van de Dierenambulance kwam en op mijn advies voor een mooie waterige thuisbestemming ging onze reis door.

Prachtig om te zien hoe na een vermoeiend en spannend avontuur, ze allemaal het water in plonsten, hard schuddend met hun vleugels… Mijn missie was volbracht, ik was nog steeds dichtbij huis, ik vervolgde mijn route om ook weer even het gevoel te hebben van vliegen. Tussen de kilometers door dacht ik nog terug aan mijn bijzonder geweldige loopclubje van deze ochtend…

Ciao,

Amanda Schoorl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.