Reddingsactie: Samen met de Brandweer op hoogte!

Onze collega Wout stuurde als eerste een foto van een grote brandweer auto met ladder. heel indrukwekkend, midden op de weg, zijpoten uit. Daarna volgde het filmpje waarin we konden zien dat zowel de brandweer als mijn collega te hulp schoten voor een duif die vast zat in de boom aan een vistuig!

Met deze prachtige reddingsactie van collega’s Wout, Giliam en de heren van de brandweer kon de duif mee naar de vogelopvang voor een controle. Het is voor ons heel erg fijn om te kunnen bouwen op de deskundigheid en bereidwilligheid van de brandweer als het gaat om dierenleed.

Hierbij een kort, vriendelijk maar toch wel echt op het hart drukkend verzoek: Let op de visdraden, blinkers e.d. dat deze niet achterblijven of los geraken. Het scheelt zoveel leed voor de dieren.

Ook zijn wij ervan overtuigd dat dit soort situaties ook kunnen voorkomen door ommacht. Dit begrijpen wij en veroordelen niemand hierin! Wel willen wij de dieren zo snel mogelijk helpen. Ziet u een dergelijke situatie, of is het per ongeluk door u zelf veroorzaakt. bel dan direct met de dierenambulance zodat wij snel kunnen helpen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.