Onze diensten

Ontdek de uitgebreide diensten die de Dierenambulance Amersfoort aanbiedt! We zijn er niet alleen voor de gemeentes Amersfoort en Leusden, maar we bieden ook speciale diensten voor huisdier eigenaren.

Als je je huisdier naar de dierenarts moet brengen, dan kan de Dierenambulance je daarbij helpen. We bieden ook transport voor huisdieren naar locaties buiten onze regio of naar andere dierenartsen. Daarnaast kunnen we je huisdier ophalen als het is gevonden en naar je toe brengen. Ook kunnen we helpen met het afvoeren van een dood huisdier, waarbij we het tijdelijk opslaan in afwachting van begrafenis of crematie, of aanbieden voor destructie.

We begrijpen hoe belangrijk het is om je huisdier veilig te houden. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om een vangkooi te huren voor situaties waarin je huisdier is ontsnapt en nog steeds in de buurt is. Deze service is beschikbaar voor een kleine vergoeding en een borg. Als je de vangkooi retourneert, krijg je de borg terug.

Als je hulp nodig hebt bij het transporteren van je huisdier of bij het vinden van een vermist dier, neem dan gerust contact met ons op. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan voor je klaar en zullen je graag helpen met al je vragen.

Aan diensten die we in opdracht van een eigenaar uitvoeren zijn kosten verbonden. Hierbij is het tijdstip waarop de dienst uitgevoerd moet worden, medebepalend voor het in rekening gebrachte tarief.

Dienst tussen 8u en 22.00u tussen 22u en 8u
Voorrijdkosten €12,50
Vervoer van een gevonden (dood of levend) huisdier naar een eigenaar €21,00 €25,00
Vervoer van een huisdier van en naar de eigen dierenarts (op afspraak) €20,00
Vervoer van een huisdier naar een locatie buiten onze regio of naar een andere, niet eigen dierenarts €35,00
Afvoeren van een dood huisdier en dit tijdelijk opslaan in afwachting van begrafenis of crematie €21,00 €25,00
Afvoeren van een dood huisdier en aanbieden voor destructie €36,00 €40,00
Tijdelijk verstrekken van een vangkooi voor vangen van het eigen huisdier €25.00 + €50,00 borg
(2x Voorrijkosten + Borg)

Reacties zijn gesloten.