Sponsoractie: Het Element zamelt geld in met auto’s wassen!

Maandag 5 juli 2021 heeft Het Taalcentrum van Het Element een actie gehouden om een goed doel te steunen. Zij kozen voor ons! De leerlingen hebben diverse activiteiten gepland, waaronder het schoonmaken van het bos (vuil weghalen) en een dag waarbij zij auto’s gaan wassen.

Het Taalcentrum van Het Element in het kort:
Het Taalcentrum is een afdeling van het Element. Het Element is een samenwerkingsverband van de Meerwegen scholengroep en het Meridiaan College. Deze afdeling is bedoeld voor niet Nederlands sprekende jongeren van 12 tot 18 jaar die kort in Nederland zijn. Zij leren zo snel mogelijk Nederlands om door te kunnen stromen naar het reguliere onderwijs.

zie: Website

Deze flyer, zelf gemaakt door de leerlingen, werd verspreid op Facebook/Instagram en op onze website. Het bericht werd massaal geliked en gedeeld. (5700 mensen hebben de flyer kunnen zien) Het beloofde een mooie dag te gaan worden!

Al vroeg in de ochtend stond er een flinke wachtrij bij de wasstraat. De kinderen waren erg enthousiast en hebben veel auto’s kunnen wassen. Zelfs onze dierenambulance werd grondig schoongemaakt. 

Wij boffen enorm met deze actie. Er is uiteindelijk een bedrag van maar liefst: €350,- opgehaald!
De kinderen vonden het heel leuk om te doen. Aan het eind hebben zij nog een watergevecht met elkaar gehouden om de dag mooi af te sluiten. (Hieronder een aantal foto’s en reacties.)

Via deze weg wil ik de kinderen van Het Taalcentrum van Het Element enorm bedanken voor hun inzet en voor de keuze om ons te sponsoren!

Ayda: ik vond vandaag heel erg gezellig  en ik heb veel geleerd als je iets klein doet  krijg je iets groet terug  en het kan van andere heel erg blij maken van wat je doet en je maak gewoon mooi  herinneringen  van aan je kan terug denken .☘️?”


Don : Ik vond het best wel leuk en gezellig, maar ik had vaak honger ?.De moelijkste auto was van Merab’s vader en de makkelijkste auto is van mooi meisjes (het meisje dat Hiba kent)?, haar auto was erg schoon. De belangrijkste ding is ‘Ik was bijna altijd droog ? de regenbroek ?hielp me veel. Vooral is het een mooie memoires?‍?️.”

Merve: ık vond het ın het begın wel leuk, maar daarna nıet echt meer, want ık werd moe en nat, maar… het was een hele hele hele leuk en gezellıge dag. Ik vond het leuk dat mısschıen nıet ıedereen ( weet ık nıet ) maar dat de meest plezıer had en dat had ık ook. ❤️?? we hebben hard gewerkt ??”

Omnia: ik vond vandaag heel leuk om samen te werken/wassen en voor een goede doel iets te doen en ik vond de auto van dieren ambulance ? het leukste auto die ik waste.”

Kayra: Ik vind de laatste 10 minuten die wij water oorlog gedaan hebben.”


Door deze sponsoracties kunnen wij de bus laten rijden en kunnen we investeren in nieuwe en/of vervangen van gereedschap. Op die manier kunnen we de zorg blijven bieden aan alle dieren in Amersfoort en omstreken. Help jij ons mee? Kijk op onze pagina wat jij kunt doen!

Reacties zijn gesloten.